tiistai 1. helmikuuta 2022

Uusi ja ihana suomenhevostamma!

 Kuulumisia ja Troikka.

Missä postaukset? Lukeeko tätä edes kukaan, tuskinpa lukee. Keppariblogit ei ole enää kovin suosittuja ja myönnettäköön, etten enää itse lue blogeja. Instagramissa on paljon helpompaa lukea harrastajien kuulumisia ja ne on usein tiivistettyjä. 

En edes muista, kuinka tätä olisi tarkoitus kirjoittaa, ja tämä on varmasti aika tönkköä luettavaa. Keppihevosharrastukseni, on hieman muuttunut laiskanpyöreäksi ja sunnuntairatsastukseksi kuvataideopiskelun takia. Opiskelen kuvataiteilijaksi LAB-ammattikorkeakoulussa. 

Tavoittelen laiskuudestani huolimatta SM-kisoihin Seinäjoelle ja Western Horsemanship- luokkaan uudella hevosellani! Itseäni heikosti puolustellen voin sanoa, että olen ollut sairaslomalla ja talvella ratsastus ilman salia on aika tylsää. Lappeenrannassa on liikaa lunta!


Uusi keppari?

Suomenhevonen, meidän ihana kansallisaarre. Westerntalli Sonadoriin on muuttanut tummanruunikko suomenhevostamma Humman Troikka, eli tutummin Troikka. Hän on kiltti ja uninen tamma, jonka sain joululahjaksi vanhemmiltani. Troikan on tehnyt Hummahorses- nimellä kulkeva kepparikauppa. 



Nimi: Humman Troikka "Troikka"
Rotu: Suomenhevonen
Sukupuoli: Tamma
Ikä: 9-vuotta
Väri: Tummanruunikko

Käyttö: Western, yleishevonen

Luonne: Tunteellinen ja hellä, mutta neitimäinen tamma. Mikään ei hätkäytä Troikkaa enää, mutta se on ollut nuorempana säikympi. Lähestyy asioita tietyllä varovaisuudella, mutta on yleisesti todella rauhallinen. Troikka on ollut ensin ravuri, mutta oli liian hermostunut radalle.




Kiitos, jos jaksoit sepittelyni lukea. Ajattelin tänne välillä tylsistyessäni kirjotella. 💗






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti