tiistai 1. marraskuuta 2016

Pikaista kuvailua lumisateessa.

Heti koulunjälkeen ryntäsin ulos, metsänreunaan nappaamaan muutaman kuvan Pandesta. Vähän taisin myöhästyä ja joistain kuvista tuli melko hämäriä. Onnistuneita otoksia mahtui mukaan. Tänään en sitten muuten ratsastellutkaan. Laitan tähän mielestäni onnistuneimpia kuvia. :)

Tykästyin tähän kuvaan erityisesti. Siinä se ori vaan katselee jonnekin. :D Ohjat on kivasti kaulalla.

Kokeilin kääntää vähän kameraa ja laskeuduin polvilleni, jotta saisin kuvan alakulmasta. Tykkään tässäkin kuvassa erityisesti noista ohjista.

Tämäkin kuva on mielestäni kiva. Pande näyttää oikein iloiselta, korvatkin on höröllä. Jotain se kovasti kuuntelee, kun ei otsaharjankaan alta näe. :D

Tämä kuva on otettu vähän kauempaa itselaukaisimella. Alkoi tulla jo vähän hämärää ja se vähän näkyy. Muuten ihan kiva kuva.

Tämä on myös mielestäni hyvä kuva, vaikkakin vähän jo hämärtyi. Tässä Pande näyttää vaan jotenkin kivalta. :D


Kokeilinpa sitten ottaa kuvia minusta ja Pandesta, mutta se ei oikein sujunut. Yksin se on aina hieman hankalaa, kun käytän lähinnä puhelimen kameraa kuvien ottamiseen. Pimeääkin alkoi jo tulla, joten eivät ole kovin ihmeellisiä. Laitanpa niitä nyt kuitenkin tähän, vaikka vain pienen osan niistä kelpuutin. Ei saa järkyttyä. :D

Laatu on niin kamalaa, anteeksi. Kuvan idea oli aika kiva. :D

Muuten ihan hyvä kuva, mutta edelleen laatu on vähän huono hämärässä ja ohjat on vähän sekaisin. xD Hirveä säätäminen aina niiden kanssa.



No niin, siinä ne kuvat olikin. Loput oli niin huonoja, illan hämärtyessä. Kuvaaminen on vähän hankalaa, jos pääsee kolmelta koulusta ja puoli viideltä on jo pimeää. Talvi tuleekin, sitten ja toivottavasti tulisi paljon lunta, niin saa kivoja talvikuvia!

Kiitos jos luit postauksen. Seuraavaan postaukseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti