keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Talvinen maastolenkki.

Tänään lähdin, taas heti koulun loputtua ulos ratsastamaan.
Lunta pyrytti ja maa oli lähes valkoinen. Olihan sitä, ihan pakko päästä kuvaamaan ja laukkaamaan lumenpeittämille maastopoluille. Tällä kerralla päätinkin mennä Pandella maastoon, läheiseen metsään. Muistin taas miltä ensilumessa ratsastaminen tuntui, se oli mahtavaa lumen narskuessa ja varsinkin, kun alla oli energinen hevonen.

Panden höröttimet :3 Ori oli aivan intona lumesta. Herra olisi vaan laukannut loputtomiin, mutta olin ilkeä ja käskin sen ravata tai kävellä. xD

Pande poseerasikin, oikein mallikkaasti. Otin siitä pari (kymmentä) sivukuvaa :3.





Pienen kuvaustuokion jälkeen, jatkettiin Panden kanssa matkaa. Hypättiin siinä parikertaa pieniä maastoesteitä, puunrunkojen yli ja ori hyppäsikin oikein hienosti. Otin paljon ravi-ja laukkapätkiä, kun päästiin isommalle metsään raivatulle lenkkipolulle. Lumisina, siinä ravattiin pitkään ja tuli taas kuvaustauko. Siinä oli lenkkeilijöillä ihmeteltävää, kun istuskelin kivellä keppihevosen kanssa.

Otinpa sitten muutaman tällaisen kuvan minusta ja Pandesta. :3

Ja vielä toinen halikuva. :3



Näiden kuvien jälkeen halusin, vain nauttia talvisesta maastosta ja lopetin kuvaamisen siltä kerralta. Pande oli koko maaston ajan reipas ja se kuunteli apuja hyvin, innostuksesta huolimatta. Ori jaksoi hienosti loppuun asti.
Taluttaessani sitä kotiin pitkin katua, joku vanha mies kehui sitä ja kyseli ponin nimeä. Hänen käännyttyä toiseen suuntaan, Pande olisi halunnut seurata tätä. :D Jatkoimme siitä kuitenkin kotiin ja  hoidin orin, sekä laitoin sille loimen. Hevonen pääsi karsinaansa nukkumaan.


Kiitos, jos luit tämän lyhyen kuvapostauksen. Seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti